Stijlvol zwarte keuken

Introductie

Deze modern ingerichte woning werd voorzien van een prachtige zwarte keuken. Door een flinke verbouwing kon er goed gekeken worden naar de meest wenselijke inrichting voor de klant.

Klantwensen

Na het tonen van een aantal mogelijkheden, is er gekozen voor een praktische indeling met veel opbergmogelijkheden. De klant had als wens de bijkeuken met de keuken te integreren, waarbij het witgoed niet zichtbaar zou zijn. Ook moest er voldoende werkruimte zijn om lekker te koken.

Gekozen oplossing

Stoer, chique en hip zijn de kenmerken van deze keuken. De keuken is één geheel door de strakke uitvoering binnen één kleurstelling. Het natuursteenblad sluit naadloos aan bij de keuken. Het HPL blad in marmerlook op de achterwand maakt deze stoere keuken helemaal af. Een contrasterend effect is de houtkleurige PVC vloer. De ruimte oogt ruimtelijk en sfeervol. Met als eindresultaat een hoogwaardige en moderne maatwerkkeuken.

Materiaalgebruik

De kasten en lades zijn afgewerkt met robuuste handgrepen. Omdat de meeste activiteiten van het gezin in de keuken plaats vinden, is het eiland voorzien van diverse stopcontacten en USB aansluitingen.

Bekijk ook eens deze gerealiseerde projecten

Samen een nieuw project starten? Wij nemen graag de tijd voor je.