Nathan

Introductie

In opdracht van de architect maakte ATMR kantoorverandering B.V. een interieurconcept voor de 1e en 3e verdieping van dit nieuwe datacenter in Zevenaar. De 3e verdieping bestaat uit klantwerkruimtes, vergaderruimtes en een demoruimte.
Vanuit de 3D ontwerptekening is het volledige interieur ontwikkeld door Tritop voor alle ruimten binnen het gebouw.

Klantwensen

Het pand heeft een volledige duurzame toepassing. De wens was om dit verder door te zetten in het interieur en het materiaalgebruik. Ook moest er voldoende privacy zijn binnen de werkruimten.

Gekozen oplossing

In het pand zijn veel texturen toegepast. Dit zie je ook terug in het interieur. De verschillende werkruimten hebben voldoende privacy. Er is gebruik gemaakt van lage wandkasten van gemêleerd spaanplaat.

Materiaalgebruik

Er is veelal gebruikt gemaakt van beton in combinatie met natuurlijke en warme accenten. De blauwe Nathan-kleur is veelvuldig teruggekomen door het hele gebouw. Ook dit zie je terug in het interieur. De materialen hebben een hoogwaardige en industriële afwerking.

Samen een nieuw project starten? Wij nemen graag de tijd voor je.