Maatwerk maakt mooi

Dat zeggen we niet voor niets

Met een duidelijke focus op de opdrachtgever, werken we iedere dag aan creatieve oplossingen voor elk interieur. Daarbij is het uitgangspunt om altijd een maatwerk oplossing te bieden voor alle gestelde eisen. Het is een dagelijkse uitdaging die we met plezier aan gaan.

Ontwerp

Creatief in ontwerp, in materiaalgebruik, in assemblage en montage. Dit is waar we het verschil willen maken.

Door creatief te zijn in ontwerp en materiaalgebruik, willen wij het verschil maken. Onze liefde voor vakwerk maakt dat we pas tevreden zijn als u dat bent. Wij zijn meesters in het vertalen van ontwerp naar praktijk.

Met kennis van materialen, techniek en bewerkingsprocessen komt het interieur design tot leven. Wij produceren praktisch alles in eigen huis. Wat uw wensen ook zijn: wij maken de oplossing!

Realisatie

Slim, kundig en kwalitatief.
Wij gaan door tot alles klopt.

Tritop interieurbouw is meer dan een "interieurfabriek". Wij verzorgen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt de meest uiteenlopende projecten.

Wij kunnen uw interieurproject turn-key opleveren; u kunt meteen zakelijk aan de slag, of genieten van het nieuwe interieur in uw huis.

Projectmanagement

Wij houden van strakke organisatie

U kunt bij ons terecht voor de mooiste ontwerpen en een feilloze realisatie, maar ook voor een volledig projectmanagement. Met ruim 20 jaar ervaring, zijn we uit het juiste hout gesneden, om uw project succesvol te begeleiden. Onze verschillende disciplines bewaken het concept, de planning en het budget.

Op ieder moment zorgen we voor een heldere communicatie en korte lijnen. U heb altijd één contactpersoon, die uw project door en door kent.
Wel zo handig.

Samen een nieuw project starten? Wij nemen graag de tijd voor je.