Vacature allround meubelmaker / Interieurbouwer

Aantal uren : 38,75
Vestigingsplaats : Dinxperlo

Over de functie

Je werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig vervaardigen van meubels en interieurs in de werkplaats. Dit doe je aan de hand van aangeleverde productietekeningen. In teamverband realiseer je kleine tot grootschalige projecten die door onze montageploeg op locatie geplaatst worden. Als allround interieurbouwer werk je samen met collega’s van de werkvoorbereiding en de afdeling machinale.

Wat vragen wij van jou

• Je bent een gediplomeerd interieurbouwer of meubelmaker (niveau 3)
• Je hebt kennis van de interieurbouw.
• Je bent een teamspeler
• Geen 8 tot 5 mentaliteit.
• Je bent communicatief vaardig
• Je hebt een flexibele instelling

Tritop Interieurbouw als werkgever

Tritop Interieurbouw is een vooruitstrevende organisatie met een dynamische en moderne werkomgeving. In onze collegiale, open en positief ingestelde cultuur denken wij in kansen en oplossingen en overheerst het teamgevoel. Er zijn uitstekende en primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Meubelindustrie en Meubileringsbedrijven.

Dit is ons profiel

Tritop Interieurbouw is de full-service specialist op het gebied van interieuroplossingen. Wij vervaardigen maatwerkmeubilair, zowel klant specifiek, in grote serieproducties als complete turn-key interieuroplossingen. Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen, fabriceren en monteren van alle voorkomende interieurbetimmeringen voor o.a. retailketens, kantoren, scholen en showrooms. Naast deze interieurbetimmeringen vervaardigen wij ook speciaal meubilair in kleine en grote serieproducties. Onze kracht is dat wij een totaalconcept kunnen bieden. Wij beheren het gehele traject van interieurdesign, technisch ontwerp, productie evenals plaatsing, installatie en montage op locatie. Dit alles in eigen huis en onder één dak.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je meegroeien in deze functie en met ons als organisatie? Dan zien wij jouw sollicitatie met motivatie en CV graag tegemoet! Deze kun je sturen naar de heer Ronald Bouwmeister – ronald@tritop.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Samen een nieuw project starten? Wij nemen graag de tijd voor je.