Azora Den Es

Introductie

In opdracht van Azora hebben wij de volledige buffetbalie gerealiseerd voor het Grand Café op locatie Den Es te Varsseveld. Hierbij werkten wij samen met Femke Heijnen van Studio Fraeij.

Klantwensen

Het uitgiftebuffet en de werkomgeving moesten vooral functioneel, werkbaar en prettig zijn voor de verschillende disciplines.

Gekozen oplossing

Vanuit een plattegrond voorstel zijn wij aan de slag gegaan met een 3D tekening / impressie. Op basis van de gesprekken die we met verschillende betrokken disciplines gevoerd hebben, en alle input die we daarbij kregen, is het plan gepresenteerd. De inrichting is warm, modern en sfeervol. Maatwerk voert hier de boventoon. Hierbij is vooral rekening gehouden met de verschillende wensen van alle belanghebbenden. Door te kiezen voor de gewenste indeling kunnen alle producten op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier aangeboden worden. Het is een plaats geworden waar mensen elkaar de hele dag kunnen treffen voor een heerlijke kop koffie, broodje, soep en salades.

Materiaalgebruik

Wij hebben voor een werkblad gekozen dat krasbestendig, vlekbestendig, slijtvast en hittebestendig is. Het vleugje groen in het blad voegt realisme en energie toe aan de ruimte. Het natuurlijk kleurgebruik in de balie, zorgt voor een warm en harmonisch geheel.

NB: Door de huidige maatregelen kunnen wij geen foto’s maken van het eindresultaat. Deze foto’s volgen zodra de situatie en maatregelen het toelaten.

Bekijk ook eens deze gerealiseerde projecten

Samen een nieuw project starten? Wij nemen graag de tijd voor je.