Vacature Ontwerper / Tekenaar

Aantal uren : 38,75
Vestigingsplaats : Dinxperlo

Over de functie

We zijn op zoek naar een interieurontwerper met passie voor het vak. Je kunt zelfstandig werken, maar bent ook een teamplayer. Je bent in staat om in het ontwerptraject onze unieke klanten te adviseren en ook te inspireren. Je luistert naar de wensen van de klant en kunt logisch nadenken over de indeling van een interieur. Je werkt tekeningen uit en met moodboards en 3D programmatuur kom je op een creatieve manier tot het optimale ontwerp voor de klant. Goede communicatieve vaardigheden zijn uiteraard van belang, op welke manier dan ook (live, telefonisch, digitaal). Niet alleen de communicatie met de klant is van belang, maar uiteraard ook binnen het bedrijf met collega’s. Je bent sociaal en voelt je betrokken bij ons bedrijf en bij de projecten die je ontwerpt.

Wat vragen wij van jou

• Interieurbouwkennis (technisch sterk onderlegd)
• Je hebt enig ervaring met SketchUp, Photoshop en Autocad (Arc+)
• Je bent een echte teamspeler, sociaal en gedreven
• Technisch ruimtelijk inzicht
• Je bent communicatief vaardig en gewend om klant-leverancier contact te hebben
• Je hebt een flexibele instelling
• Geen 8 tot 5 mentaliteit

Tritop Interieurbouw als werkgever

Tritop Interieurbouw is een vooruitstrevende organisatie met een dynamische en moderne werkomgeving. In onze collegiale, open en positief ingestelde cultuur denken wij in kansen en oplossingen en overheerst het teamgevoel. Er zijn uitstekende en primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Meubelindustrie en Meubileringsbedrijven.

Dit is ons profiel

Tritop Interieurbouw is de full-service specialist op het gebied van interieuroplossingen. Wij vervaardigen maatwerkmeubilair, zowel klantspecifiek, in grote serieproducties als complete turn-key interieuroplossingen. Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen, fabriceren en monteren van alle voorkomende interieurbetimmeringen voor o.a. retailketens, kantoren, scholen en showrooms. Naast deze interieurbetimmeringen vervaardigen wij ook speciaal meubilair in kleine en grote serieproducties. Onze kracht is dat wij een totaalconcept kunnen bieden. Wij beheren het gehele traject van interieurdesign, technisch ontwerp, productie evenals plaatsing, installatie en montage op locatie. Dit alles in eigen huis en onder één dak.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je meegroeien in deze functie en met ons als organisatie? Dan zien wij jouw sollicitatie met motivatie en CV graag tegemoet! Deze kun je sturen naar de heer Ronald Bouwmeister – ronald@tritop.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Samen een nieuw project starten? Wij nemen graag de tijd voor je.