Maatwerkkasten een makkie!

Zo richting het voorjaar maken we vaak even tijd om de kasten eens goed op te ruimen. Zo kunnen we weer fris het jaar in. Al snel kom je er achter dat de kast niet helemaal voldoet aan je opruim eisen. Je komt ruimte tekort, of de afmeting sluit niet meer aan  bij de spullen die je moet opbergen. Stel je nu eens voor dat deze klus binnenkort een makkie wordt? Want zeg nu zelf…eens in de zoveel tijd zijn we toch allemaal toe aan een nieuwe kast? En stel je dan ook eens voor dat je deze precies kunt maken, zoals jij wilt?

In elke omgeving is het belangrijk dat kasten een belangrijke opbergoplossing bieden.

Ze bepalen ook voor een groot deel de uitstraling in een ruimte. En wat is er dan fijner dan een kast die je zelf helemaal kunt samenstellen? Met onze kasten op maat is dit mogelijk. Zo past een kast perfect op een plek die je voor ogen hebt, met daarbij alle ruimte die je maar nodig hebt voor alle spullen. Wij zorgen er graag voor dat er binnenkort een kast in jouw ruimte staat die compleet naar wens is en precies op de plek past. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij geven je graag nog wat tips mee.

Tips

Tip 1; Ga voor een kast die aan sluit bij je wensen. Wat is er fijner dan een kast die geheel voldoet aan je behoefte en functionaliteit. Heb je bijvoorbeeld specifieke zaken die je in de kast wilt opbergen?

Tip 2; Kasten zijn een essentieel onderdeel van uw interieur en bepalen voor een groot deel de uitstraling in een kamer. Kijk naar welke stijl in uw interieur past. Voor iedere gewenste stijl zijn er passende materialen te krijgen.

Tip 3; Een kast op maat zal aan moeten sluiten tussen de wanden in de ruimte. Kijk goed of je rekening moet houden met schuine hoeken of kanten. Schuine wanden hebben vaak veel bergruimte. Laat geen centimeter onbenut.

 De voordelen nog even op rij;

  • Je wordt niet beperkt door afmetingen of materiaalkeuzes.
  • Je kunt het ontwerp geheel naar eigen wens laten maken.
  • Wij helpen u graag. Ons team kan direct al uw vragen beantwoorden voor persoonlijk advies.
Maatwerkkasten - kasten op maat

“Om beter te begrijpen hoe wij jou kunnen helpen, moeten we zien hoe het in het grotere plaatje past”.

Samen een nieuw project starten? Wij nemen graag de tijd voor je.